Ashtear aka Ash


  
                              Fullt namn: Ashtear  |  Smeknamn: Ash/Askan  |  Ålder: 6 [ f 07 ]
                                         Ras: Frieser   |  Färg: Kolsvart    |  Kön:  Hingst
  
 
     Ashtear kommer ursprungligen från Österrike men numera bosatt i Jorvik. Köpte honom våren -13         från en uppfödare långt upp i Jorvik. Han har ett hett temprament med glimten i ögat, framåt och            pigg. Han har tagit VM och EM silver i dressyr. Men jag tänker bara ha honom som en ''normal'' ridhäst och tävla nångång ibland. När jag fick honom haltade han på vänster fram, jag frågade vad so m hänt men fick inget svar. Tog honom till veterinären och det visade sig att han hade sprickor i benet och behövde operation om han skulle klara sig. Jag kunde inte säga nej åt det så nu 4 månader senare funkar han fint.
 
 
 
 
 

Sprickorna igår

Sprickorna från igår, En vid tältet, en bakom damascus gruvan, en i terräng spåret vid vingården och en i fågelskrämsåsen :)
                                                    Minismash gets afraid :333333

                                                                 Like a Boss :33
                                                                   Dat as :3
 
 

Sprickor? Mera?

Hittade mera sprickor när jag var och levlade Minismash igår kväll, I Gyllenbladskogen, Uppe vid häxan Pi där skyggvarelserna var, fågelskräms åsen och i Stalelt gyllenbladen.
Vad är det som händer med Jorvik!?



Bilder ifrån dagens uppdrag

Kaoset..
 
 
Pandoriasprickorna i Silvergladebyn..
 
Påväg till Pi!
 
Skuggsugaren, badass!
 
 Suger upp skuggsökare..
 
 Klippan bakom Fripp.
 
Ett misslyckat försök att hoppa ner ifrån klippan, hehe..
 
Och sen flera bilder som kommer någon annan gång!
 
- Daisy
 

Onsdagsuppdateringen

Vad är det för mystiskt sken i Silvergladebyn?

2013-08-28
 
Hejsan!
Något riktigt mystiskt försiggår i Silvergladebyn...

Nya uppdrag:
- Ett mystiskt ljus skiner i Silvergladebyn... Rid dit och prata med Rådsman och se om du kan ta reda på vad som händer med byn! För att kunna göra uppdragen måste du ha gjort uppdragen med de mystiska stenarna i Gyllenåsarnas dal och uppdragen när James har mardrömmar.

Ett mysitskt sken...
Ett mystiskt sken...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

 
 Kul med nya uppdrag! 
 
7/10
- Daisy


 

Spaceship

 
Fullt namn:  A Spaceship from Another World  |  Smeknamn: Spaceship  |  Ålder: 8 år [f-06]
Ras: Jorvikponny |  Färg: Schabraktigrerad   |  Kön: Hingst
 
A Spaceship from Another World, eller kort sagt Spaceship är min första ponny. En underbart söt liten filur, ständigt nyfiken och otroligt busig. Jag köpte honom av James i Fort Pinta som var i akut nöd att någon skulle ta över honom. Ingen var riktigt säker på vart han kom ifrån, utan en stallarbetare hade funnit honom vid Fort Pintas strand, skakande och våt av havsvattnet och de svala vindarna. De gick igenom alla annonser på saknade hästar, och anmälde den mystiska ponnyns uppdykande till alla, men ingen kände igen honom.
Så till slut ställde jag upp och tog över honom.
 
Han fick det långa namnet A Spaceship from Another World, men smeknamnet Spaceship eller Space. Jag insåg snabbt att han var väldigt kärvänlig och kom väl överens med alla mina hästar och mig. 
Jag förstod också att han har varit inriden och tränad, då han var van vid att ha mig på ryggen, men han busade fortfarande en del. 
 
Jag har inga speciella planer för honom utan kommer endast ha honom som sällskapshäst och ridhäst och om hans riktiga ägare av någon anledning skulle dyka upp kommer jag lämna över honom. Men tills dess är han min, sötnosen!
 
- Daisy 
 

Silvermist

 
Fullt namn: Silvermist  |  Smeknamn: Silver  |  Ålder: 6 år [f-08]
Ras: Jorvikponny |  Färg: Avblekbar Skimmel  |  Kön: Sto
 
Lilla Silver fann jag på en auktion i Fort Pinta. Hon stod där och såg allmänt söt ut med sin vita päls och sina stora, mörka ögon. Jag talade med mannen som höll i auktionen och han berättade att Silvermist, vilket hennes fulla namn var, hade mycket stora kapaciteter inom både hoppning och dressyr och att hon var ett riktigt kap.
Jag kunde inte motstå att köpa henne, och 450 SC senare stod hon hemma i stallet.
 
Det tog inte lång tid att märka att hon var mycket vänlig i sin natur och öppen till att lära sig saker. Hon bekantade sig snabbt med Spaceship, min andra ponny, och det tog inte lång tid innan de var bästa vänner. Jag såg även till att ta med henne till min vän Chan för att klippa henne, då hennes man var lång och ostyrig.
 
Jag har precis påbörjat hennes träning, med inriktningen på hoppning, och hon är väldigt duktig för sin ålder och storlek. Hon har ännu inte fått hoppa några större hinder, men på de lägre höjder hon hittills fått hoppa har hon varit oväntat duktig. Jag ser fram emot att få ta ut henne på tävlingsbanorna i framtiden!
 
- Daisy