Valborg!

Hej! Det är ju Valborg idag och då ska jag o umgås med mina vänner o kolla på majbrasan :) Så blir nog ingen bloggning av mig idag :) 


Veterinären...

Hej! Tog Jewel till mamma idag för o kolla benen magen o sånt, det visade sig att hon har fång när mamma skulle kolla när jag red i ''skritt på henne så hon  haltade då och nu måste hon stå i 6 veckor o gå på antibiotika o annat sånt :/







Hahah typical gretchen hahahahah

HHAHAHAHHA SÅ KUUL HAHAH X'''D



SÅ JÄVLA SÖT :'D



Nya hästsaker :D

Hejhej! Köpte lite nya hästsaker till Jewel och Storm :) blev 2 träns 1 sadel o 1 schabrak :)


Blev då dessa :) Var mest till Storm för Jewel har så 7kt mkt grejer :D


Dorro's nya skylt!

 
 

Nya kläder!

Hej! köpte den sjukt snygga rosa västen från firgrove :D

Så sjukt snygg :')

 

Dagens Outfit!

Hejsan! dagens outfit är en Fort Pinta inspirerad med lite saker från deluxe setet, med lite inslag av svart! Enjoy!




Hehe orkar inte skriva vad allt kommer ifrån ;) 






#fail

 
Åkte somsagt tillbaka till Firgrove för att tävla i tävlingarna jag inte tävlat sedan level tio, nio kanske? Fastnade i en sten, hehe..

I transporten

 
Påväg till Firgrove med Frost, vi ska tävla i fälttävlan!
 
 

Skyangel - "Angel"

 
Skyangel föddes den 22 Augusti 2009, på ett stuteri för Akhal Tekéhästar i närheten av Jorviks Stall. Hon sågs redan i ung ålder som problematisk, hon var människorädd och aggresiv emot de som hon inte gillade (allså dem flesta).
Men en tjej tog på sig ansvaret att uppfostra henne, och när hon fyllde sitt första år hade hon lugnat ner sig en del, även fast temperamentet fanns kvar. Hennes träning fortsatte fram tills treåldern, då inridningens lättare steg hade påbörjats. Angel var nu väldigt fäst vid flickan som tränade henne, och tvärtom. 
Men under inridningens början så inträffade en hemsk olycka, en man skrämde Angel som skenade iväg, och gick omkull med flickan, som klämdes under och skadades svårt. Stoet föll tillbaka på sin gamla plats, svår att hantera, rädd för människor och så.
 
Hon blev sedd som omöjlig, och då ingen kunde hantera henne skulle hon egentligen skickas bort för gott, men det var då jag kom in i bilden. Marley (som tillfälligt köpt henne) ringde mig och berättade om henne, och jag bestämde mig för att ställa upp och försöka hjälpa henne.
 
Nu är det min uppgift att fortsätta utbilda henne, och vänja henne vid människor igen!

Sry från dorothy!

Hej! Det har hänt en massa jobbiga saker IRL och vill därför inte ha nåt socialt just nu och kommer inte blogga på ett långt tag, men Daisy bloggar fortfarande :)

Shopping!

Träns, Vingården
 
Träns, Firgrove
 
Schabrak, Firgrove
 
Hästskor, Valedale
 

Ska sätta ihop lite outfits nu, hihih
 
- Daisy

Skyangel

 
Ni ska få höra en massa om henne senare! 
- Daisy

Dorro :p

Hejhej Dorro här  ;) Idag har jag lite grejer irl bland annat konsert och då kommer det kanske inte bli nåt inlägg av mig idag men puss på er iaf :D

Frost's Stam

MAD
 
Frostshadow's far är en Holsteinerhingst på 185 centimeter (storväxt, en decimeter över det normala rasmåttet), med namnet Midnight Madness. En otroligt maffig häst, med ett kraftfullt steg och en näst intill perfekt kroppsbyggnad, bortsett ifrån sin höjd då.
 
Född år 1999, alltså tretton år, fjorton i år, och tävlades tidigare i hoppning och fälttävlan men används nu endast till avel.
 
Mörkbrun, nästan svart, med fyra vita strumpor och ljusare hovar. Han är inte alls lik Frost till utseendet, men deras personlighet och vänlighet är lika.
 
Han varken bor eller är född i Jorvik, utan var importerad till ön för att betäcka flera ston, innan han blev tillbakaskickad. Men jag hade faktiskt chansen att träffa honom innan han åkte, vilket var kul!
 
 
WINTER

Wintersong är Frost's mor, ett vackert sto av rasen Engelskt Fullblod. Att hon blev betäckt av Mad var egentligen ett misstag, då han smet ifrån sin hage, och fann Winter, som egentligen var en tävlingshäst och inte ett avelssto.
 
Winter är liten jämfört med Mad och Frost, bara 162 centimeter hög, väldigt ädelt byggd med mycket fullblod inblandat. Och med sin skimmelfärg är hon väldigt lik Frostshadow.
 
Född 2005, nu åtta år gammal är hon då en galopphäst, och har från starten sprungit in mängder av pengar, det är sällan hon inte placeras sig bland de topp tre. 
 
Winter står just nu i Jorviks Stall, och vi har planerat att hälsa på henne snart!
 

Deras avkomma känner vi ju redan till, min superstar Frostshadow <3
 
 

Visste ni..

 
 
...att jag och Dorothy är bästa vänner IRL, och lärde känna varandra genom Star Stable?
...att jag har ridit i 8 år i verkligheten, tränat flera hästar och typ haft en egen ponny?
...att jag verkligen längtar tills Jorviks Stall öppnar!
...att jag älskar random buggar?
 

Skyltisern


..


Ny designe på g :D

Hejsan! Vi håller ju på med nya grejer för att fräscha upp bloggen lite ;) så vi kommer pausa den veckan ut o lösenords skydda den ;) så då vet ni att vi är lite off :p

Ny design på gång!


 
Tills den är klar kan ni titta på dessa, hehe c:

Ny Skylt :)

 




 
 

Nya kläder! :)

Hejhej! Köpte lite grejer ur Moorlands deluxe set! 



Köpte jackan och byxorna pga av att jag inte gillade hjälmen o handskarna :/ 





Jorvik Islands Stormbeauty!

Hejhej! Hämtade ju min nya unghäst idag! :) Runt 21.00 tränade jag henne lite, vi hoppade lite smått o tränade i ungefär 15-20 minuter innan det var dags att åka hemåt så att hon fick bekanta sig med Jewelstone ( Jewel kommer också från Jorviska Halvön ) ;) 




Hon var jätte duktig men i VÄLDIGT dålig kondition ;)


 

Ny häst :')

Jag säger bara välkommen hem Jorvik Islands Stormbeauty! Jo jag har varit o provridit massa olika hästar/ponnyer ( dock inte bloggat om det ) o just igår så var jag i Jorvikiska Halvön sedan till Jorvik Islands stuteri o provred ett Engelskt Fullblod på 4 år som heter Stormbeauty, kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet :') Så idag kl 20.00 åkte jag för att hämta henne nere vid Moorlands strand :) Pratade lite med Bella Jorviksson ( uppfödare ) om pass o sånt, tydilgen bar Stormbeauty inte så bra tränad o så men Bella sa att det går att bygga upp henne ordentligt. Kommer nog andvända henne för hoppning eller nåt :) Sedan lastade vi ur Jorvik Islands Stormbeauty, hon var kolsvart... Men märkte att hon inte gillade transporter med båtar för hon kastade sig ut ur ''transportboxen''. Provred henne lite på stranden innan det var dags att skriva under MASSA papper o sedan skriva på passet :') 

Underbara Stormbeauty! 

Passet!


Det var då passet (älskar namnet på pappan '' Jorvik Islands Papyrus ) :D















 
 

crazy

 
 
 
 
 
före..
 
 
..efter hahhah :D
 
Kalla mig galen men jag var så trött på mitt långa hår, så jag klippte av det.. Vi får se hur länge till jag har den här frisyren, kanske byter tillbaka snart, vem vet..

- Daisy
 
 
 
 
 
 

Joggingtur

 
Joggade från Steve's till Fort Pinta, ska klippa mig. Gissa vilken frisyr?
 
- Daisy

UTERITTEN

Hejsan igen ;) Som sagt var jag o syrran ute med Jewel o Frost och red ut lite, vi red runt Hollow Woods-Valedale o lite sånt! 
( varning för extrem bildbomb)

Tack för härlig uteritt :D



Dagens träningspass

Hejsan! Idag tränade jag o Jewelstone på tempoväxlingar, kommando träningar o sånt. Vi red ner till ridhuset för att hoppa o träna i ridhuset :)



Tyckte det gick väldigt bra och vi behöver träna lite mer på det där med kommandon ;)



 

Dagens Outfit!

Hejsan! Idag fixade jag ihop en röd/svart dressyr outfit, ni kanske har sett mig i den på Diamondbubbles companys dressyr tväling i Valedale då jag var Sandy Silverbergs manager ;)





Röd jacka, Västkobbens Fiskeby
Byxor: Eleganta ridbyxor, Västkobbens Fiskeby
Skor: Lifetime present
Handskar: Lifetime present
Hjälm: Proffshjälm, Västkobbens Fiskeby


Sadel: Röd tävlingssadel?, Silvergladebyn
Träns: VIntergrimma,Valedale
Schabrak: Nattfilt?, Valedale?
Benlindor: Svarta, Västkobbens Fiskeby




Uteritt nu!

 
 

Blåa uppdrag

 
Ska göra alla blåa uppdrag nu, främst tävlingarna så W kan gå upp lite i level..och för att jag är fattig, hah!

Dagens ridpass!

 
Jag red ner Frostshadow till ridhuset, och värmde upp honom ordentligt i del A, som vi hade helt för oss själva. Övergångar och ökningar för att få full kontroll på honom, vilket gick super!
 
 
Jag lät honom sträcka ut med en ordentlig galopp innan vi bytte sida till del B, där vi skulle hoppa.
 
 
Jag värmde upp honom på det minsta hindret, vilket han tog med otroligt mycket luft, lilla Frost haha..
 
 
Jag tog ett lite högre hinder, och det gick lika bra det! 
 
 
Nu ökade jag upp farten lite, men behöll full kontroll. Han var väldigt stark och drog på en del, men det gick ändå haha.
 
 
Sen tog vi kombinationerna, vilket gick galant, bortsett från att han verkligen sprang på emellan hindrerna, men jag lät honom göra det då hans språng blir mycket bättre då. 
 
 
 
 
När jag tyckte att vi var klara red vi ner till vattnet bakom/bredvid ridhuset, och jag travade och skrittade av honom, och lät honom ta ett svalkande dopp i vattnet. 
 
Ridpasset gick väl bra, nästa gång ska jag träna på ökningar och minskningar, och ännu mera övergångar, för att få honom lugn och samlad, särskilt emellan trav och galopp (precis som med W).
 
- Daisy

Moraber!

 
Åkte iväg till Stall Gyllenbladet för att se på de nyinkomna hästarna, av rasen Morab. 
 
 
 
Det här var den första, som kostade 690 SC. Jag gillade inte riktigt färgen (eller manfärgen då med kroppens färg), men annars var den fin. 
 
Det här var den andra, som kostade 790 SC. Jag gillar att dem har fört in en isabellfärgad häst, men jag tycker inte att de mörkare partierna på benen riktigt passade in, men annars var den jättefin! Bland dessa tre så var denna min favorit.
 
 
 
Det här var den tredje, som kostade 590 SC. Den var fin, inte så speciell, men ja haha.
 
 
 
Rasinfot, ignorera att jag är fattig hehe x)
 
 
Och manen, som var vågig, vilket var fint!
 
---
- Daisy

Ny grej!

I denna uppdatering kom denna fett coola grej! :D
Om ni går in på Alternativ så står det '' dölj min hatt (endast för mig) '' tryck på den så försvinner er hjäl/hatt/keps :D Fett coolt och en stor hiss :D






Dagens Outfit!

Hejsan! Dagens outfit är svart/grön :)






Tröja: Firgrove deluxe set, Firgrove
Byxa: Eleganta ridbyxor, Västkobbens Fiskeby
Skor: Lifetime present
Hjälm: Proffshjälm, Västkobbens Fiskeby
Handskar: Stallhandskar, Silvergladebyn?




Sadel: Nattsadel, Fortpinta Firgrove?
Träns: Vintergrimma, Valedale
Schabrak: Stor druidfilt, Valedale
Benlindor: Svarta, Västkobbens Fiskeby?



 

Onsdags uppdateringen

Nytt deluxe-set och nya hästar!

Hejsan allihopa!
Nya hästar och ett nytt deluxe-set kommer i dennas veckas uppdatering!

Hästar:
- Tre nya hästar har kommit till stallet Gyllenbladet! Dessa nya hästar är vackra Moraber! 

Nytt deluxe-set:
- Ännu ett exklusivt deluxe-set har kommit till ön! Denna gången är det Moorlands superfina outfit och den hittas självklart i just Moorland!
 

Moorlands exklusiva outfit!

T-shirt tävling:
- Vinnarnas t-shirts från t-shirt tävlingen är nu tillgängliga i Fort Pinta!


T-shirts gjorda av några av våra härliga spelare!

Bugfixar:
- En bugg som orsakade felaktiga uthållighetsvärden för hästar i level 14 och 15 har nu åtgärdats. 

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget




 Nya hästar whoo, älskar värkligen den nya delux-outfiten kommer köpa hela den tror jag :3 O stor hiss för t-shirtsen och skönt att dem fixade buggen :)



 Jorvik stall kom inte ;_; Men annars var det inget annat :)

Väldigt bra uppdatering men synd att det inte kom några uppdrag ;_; 


 Stor hiss! det blir en 5/5 





Dagens träningspass

Hejsan! Idag tränade jag o Jewelstone på precisions ridning, vi övade på galopp ombyten o gångarts växlingar. Sedan gjorde vi några volter o så :)



Det gick super idag, fast hon inte tränats så mycket på galopp ombyten o sånt :D





Lööösa ponnisar

Släppte W med Sofia Highwoods Quickfire, som är halvsyster till Wildsoul, i deras stora hage. De hade superkul, bilder under!
 
 
- Daisy

Första ridpasset på Wildsoul!

 
Jag red W till paddocken vid Vingården, och värmde upp henne i skritt och trav, innan jag red igenom henne ordentligt i alla gångarten. Mycket fattningar och avsaktningar, särskilt emellan trav och galopp då hon är väldigt stark och framåt.
 
 
Sen arbetade jag henne i olika ridvägar, volter och serpentinbågar för att mjuka upp henne och få henne att släppa lite (hon var ganska stel, men det blir nog bättre snart!). Jag insåg också att hennes steg är otroligt kraftfullt, hon känns verkligen stor att rida på!
 
 
När vi var klara red jag ner henne till floden, och lät henne gå och svalka sig lite, då det var vääldigt varmt ute. Tydligen älskar hon vatten, gulle!
 
I helhet gick det bra, hon var superduktig! Nu ska jag ta en tur med Frost också, sen ska jag åka och se om druiderna har några bättre hästskor till W, hon behöver bli nyskodd.
 
- Daisy

Min nya häst!

 
WILDSOUL

Wildsoul, eller W (uttalas Ve), är ett Danskt Varmblod, ett fem år gammalt sto. Hon är brun, med fyra vita strumpor och ett vitt stjärn. Hon är 167 centimeter i mankhöjd.
Jag köpte henne av James i Fort Pinta, och hon kom till vårt stall igår. Hon är väldigt vänlig, och nyfiken på det mesta. Hon ska användas som tävlingshäst, främst i dressyr men också i hoppning, och det ska bli riktigt kul att ha en ny häst att utbilda!
 
- Daisy

Dorro is back on Saturday again!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, har haft massa prov irl o så :) Men jag är tbx igen på LÖRDAG :D








Dagens Outfit!

Hejsan! Dagens outfit är en vardaglig outfit i färgerna mörkblå/blå :)






Tröja: Blå stalljacka, Västkobbens Fiskeby
Byxa: Coola Jeans, Västkobbens Fiskeby
Hjälm: Sportig Proffshjälm, Västkobbens Fiskeby
Handskar: Lifetime present
Skor: Lifetime present


Sadel: Nattsadel, Firgrove Fortpinta?
Träns: Vintergrimma, Valedale
Schabrak: Blå stor hästfilt, Moorland
Benlindor: Blåa benlindor, Västkobbens Fiskeby?







NEEJ ;____;



ALLVAR INNAN ALLA CHAMPION O SÅ :( 





Dagens Outfit!

Hejsan! Dagens outfit är en grå/svart outfit som passar bra till vardagen eller fritidsridning :)





Tröja: Svart stalljacka, Västkobbens fiskeby
Byxa: Gråa ridbyxor, uppdrag?
Skor: Lifetime present
Handskar: Lifetime present
Hjälm: Svart proffshjälm, Västkobbens fiskeby


Sadel: Nattsadel, Fortpinta Firgrove?
Träns: Vintergrimma, Valedale
Schabrak: Baronessans filt, Silvergladebyn







 
 

Dagens träningspass

Hejsan! Jag tränade Jewel idag pga av att hon stått ett tag. Vi hoppade lite på Firgroves teränngbana, vi hoppade där i ungefär 30-40 minuter sen så red vi upp mot Firgrove för att ta transporten hemåt ( Funderar att flytta dit ) När vi var hemma så skötte jag om henne, borstade o kratsade hovarna sen så fick hon lite mat, sen så putsade jag ett träns o två sadlar innan vi skulle gå ner till vår hagen o beta lite innan vi ska vara med Rebecca o hennes ponny :) 






 
 

HÄST-FUNKTIONEN!

Häst-funktionen!

 
 Hej!
Som vi berättade förra veckan så kommer häst-funktionen i april! För att förklara saker och ting så har vi intervjuat Marcus Thorell, spelutveckare för Star Stable på Pixel Tales!

Hej Marcus, när släpps häst-funktionen?
- Vi är troligen snart där, och det ska släppas under april, och vi jobbar med att göra det så tidigt som möjligt och vi testar för fullt just nu!

Vi kommer att utföra olika tester i spelet på den Svenska servern, så vissa spelare som hjälper oss med att testa det kommer ha nya hästar tidigare än andra som ni säkert kommer att upptäcka. Det är endast några få av oss utvalda spelare som kommer hjälpa oss med detta på svenska servern, så det är ingen idé att be om att få testa det. Så snälla, tjata inte på våra kära Game Masters om det eller tjata på de spelare som hjälper oss. Var vänliga och håll ut!



Fina hästar i stallet!

Var köper jag hästar och hur går det till?
- De första tolv hästarna som kommer att släppas första veckan är planerade att komma till Fort Pinta, Marleys stall utanför Silvergladebyn, Valedale och Firegrove. Klicka på hästarna för att få information om dem. I rutan med hästens information finns priset angivet och en knapp för att köpa hästen. När du köper hästen kommer den att transporteras till ditt hemstall. Hästen försvinner från affären temporärt men kommer tillbaka nästa inloggning så man kan teoretiskt köpa fler likadana hästar, om man vill det.

VIKTIGT: För att använda din nya häst reser du till ditt hemstall och byter och fixar med hästen där! Man måste inte vara Star Rider för att köpa hästar, men du måste betala med Star Coins.



Några av de nya hästarna! Här kan ni se rasen Morgan!

Hur många hästar kan jag ha?
- Du kan totalt äga sex hästar. Utöver din originalhäst finns det plats för fem nya hästar i dit hemstall.

Vad kostar hästarna?
- Hästarna har just nu ett varierande prisspann på 300-1500 Star Coins. Priserna kan komma att ändras.

Kan jag sälja mina hästar?
- Du kan inte sälja din originalhäst, men du kan sälja en köpt häst vidare som då tas hand om ett annat stall i Jorvik. Just nu är det planerat till att du får ett par tusen Jorvik Shilling för att sälja hästen begagnad. Du måste ta av all utrustning på den häst du tänker sälja.

Vilka hästar blir det?
- Den första tidens hästar kommer att vara level 1 hästar och baseras på runt fjorton raser. Fler raser och hästar med unika modeller kommer att komma senare! En funktion som också är planerad är att kunna styla hästens hår. Du kommer att kunna välja mellan en av fyra hårmodeller som hästen kan ha (hårfärgen går inte ändra). De första fyra hästraserna är planerade att vara Danish Warmblood, English Thoroughbred, DutchWarmblood och Morgan!

De hästraser som är planerade att komma ut den närmaste tiden är dessa:
  • Danish Warmblood (första veckan)
  • English Thoroughbred (första veckan)
  • DutchWarmblood (första veckan)
  • Morgan (första veckan)
  • Westphalian
  • Andalusian
  • Dutch Warmblood
  • American Paint Horse - Tobiano
  • Morab
  • Oldenburg
  • Selle Francais
  • American Paint Horse - Overo
  • Appaloosa
  • Lipizzaner
  • Akhal-Teke
Vi ser verkligen fram emot att kunna köpa fler hästar! Tack för intervjun Marcus!
- Tack själv!




OMG OMG SNART KOMMER DEN!

Onsdags uppdatering

Den spännande berättelsen fortsätter!

Hej!
Nya spännande uppdrag kommer i veckans uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det spännande äventyret fortsätter för alla som är populära med Solens Cirkel! Rid till Mrs. Holdsworth i Moorland och prata med Alex!



Prata med Alex!

T-shirt tävling:
- Vi kan inte tacka er nog många gånger för alla fina t-shirts ni har skickat in! Det var helt omöjligt att bara välja tre vinnare och vi har därför valt ut sju lyckliga vinnare istället!



T-shirtarna kommer att komma ut i spelet inom en snar framtid!

Ny skönhetssalong:
- Den nya skönhetssalongen Grandma's Glamour i Firgrove har nu öppnats!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget





Hade räknat med att huvudberättelsen skulle komma ;) Sjukt snygga t-shirts tror nog att jag köper alla dem :3 Äntligen öppnade den nya skönhetssalongen i Firgrove, hoppas det är snygga hår o smink o inte något tantigt..


Att t-shirtsen inte kommer ut nu utan  senare, stor diss och att inte Jorvik stall öppnas!

Sjukt rolig o bra uppdatering synd bara att inte Jorvik stall öppnades, men sjukt kul ändå!

 4/5
 



 
 

Öppnar bloggen nu! :D

Hejsan! VI har lite nytt nu men headern kommer komma strax pga att vi håller på med den :p

....