Frost's Stam

MAD
 
Frostshadow's far är en Holsteinerhingst på 185 centimeter (storväxt, en decimeter över det normala rasmåttet), med namnet Midnight Madness. En otroligt maffig häst, med ett kraftfullt steg och en näst intill perfekt kroppsbyggnad, bortsett ifrån sin höjd då.
 
Född år 1999, alltså tretton år, fjorton i år, och tävlades tidigare i hoppning och fälttävlan men används nu endast till avel.
 
Mörkbrun, nästan svart, med fyra vita strumpor och ljusare hovar. Han är inte alls lik Frost till utseendet, men deras personlighet och vänlighet är lika.
 
Han varken bor eller är född i Jorvik, utan var importerad till ön för att betäcka flera ston, innan han blev tillbakaskickad. Men jag hade faktiskt chansen att träffa honom innan han åkte, vilket var kul!
 
 
WINTER

Wintersong är Frost's mor, ett vackert sto av rasen Engelskt Fullblod. Att hon blev betäckt av Mad var egentligen ett misstag, då han smet ifrån sin hage, och fann Winter, som egentligen var en tävlingshäst och inte ett avelssto.
 
Winter är liten jämfört med Mad och Frost, bara 162 centimeter hög, väldigt ädelt byggd med mycket fullblod inblandat. Och med sin skimmelfärg är hon väldigt lik Frostshadow.
 
Född 2005, nu åtta år gammal är hon då en galopphäst, och har från starten sprungit in mängder av pengar, det är sällan hon inte placeras sig bland de topp tre. 
 
Winter står just nu i Jorviks Stall, och vi har planerat att hälsa på henne snart!
 

Deras avkomma känner vi ju redan till, min superstar Frostshadow <3
 
 


KOMMENTARER


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail (visas ej):


Blogg:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback